29
Чет, Фев
22 Нови статии

Спорт
Инструменти
Шрифт

Ние от фен клуб „Червена граница - Свиленград“ изразяваме становището си за футболната среща между отборите на ФК „Свиленград 1921“ и онова отборче, което няма право да се нарича ЦСКА, играла се на 19 януари.

Фен клуб „Червена граница“, както и стотици други фен организации на червената идея, заставаме зад мнението, че това футболно недоразумение, наречено ЦСКА 1948 не може и не трябва да продължава да петни и обърква свещените четири букви. ЦСКА е един единствен и неговият дом е, както винаги е било, на Армията. Там, където е музеят с титлите, медалите и купите, спечелени през всичките десетилетия на слава и победи. Всяко друго подобие на клуб, искащо да открадне историята и феновете, не може да има нищо общо с армейския отбор. Именно това изразихме ние - червените фенове от нашия град и съседни на нас градове, в съботния следобед на стадион „Колодрума“. Там, където на терена играеха футболисти с червени фланелки, а на трибуните като ръководство стояха хора продали душите си за жълти стотинки на човек, който в момента се изживява като футболен олигарх, притежаващ един делиормански проект.

Също така искаме да честитим юбилея на вестник „Старият мост“. Пожелаваме ви и в следващите 25 години да бъдете така коректна и честна медия.

„Червена граница - Свиленград“