14
Нед, Апр
13 Нови статии

    Над 2.7 кг контрабандни златни и сребърни изделия на стойност 71 478 лева откриха митническите служители на МП Капитан Андреево при три проверки в края на месец март.

Сменени са целите ръководства на митническите пунктове Капитан Андреево, Калотина и Лесово

Рокади са извършени в края на седмицата в Агенция „Митници“, съобщиха от пресцентъра на агенцията след запитване на "Старият мост".

Митническите служители на Митнически пункт Капитан Андреево задържаха 425 опаковки с лекарствени средства при проверка на лек автомобил, влизащ в страната.

  Недекларирана валута с левова равностойност от 271 860 лева откриха митническите служители на МП Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил, излизащ от страната.

Над 14 кг контрабандно пренасяни сребърни отливки откриха митническите служители на Митнически пункт Капитан Андреево.

  35 855 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия със знаци на търговски марки, задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево. Стоките, които са иззети поради съмнения, че са нарушени права върху интелектуалната собственост, са открити в периода от 11.03 до 15.03.2024 г. при проверки на три товарни автомобила и четири автобуса, влизащи в страната от Турция.

Митническите служители на МП Капитан Андреево получиха поредно признание за работата си в областта на защита на интелектуалната собственост.