06
Пон, Дек
15 Нови статии

Община Свиленград е готова за зимното почистване, проведена е обществена поръчка и е избран изпълнител, с който е сключен  договор. Това съобщи пиарката на местната администрация Калина Райкова, потърсена от „Старият мост“ за информация.

Коледната елха вече е поставена пред сградата на Общинската администрация в Свиленград. Запалването на светлините и тържеството ще се състоят на 6 декември от 17.00 часа, съобщи пиарката Калина Райкова.

Редица медии тиражираха публикацията на „Старият мост“. Деца от Свиленград готвят коледна изненада за оздравелия от тежка болест Добромир

Истинска вълна от състрадание, съпричастност и благотворителност предизвика публикуваната от в. „Старият мост“ история за пусната в р. Марица преди 6 години бутилка с писмо - зов за помощ за болно дете.

Тодорка Чанкова Хърсева е назначена за директор на ДГ „Радост“ в Свиленград. Заповедта й, подписана от кмета на общината арх. Анастас Карчев, е с дата 26 ноември.

Емма Ангелова тества предизвикателствата, пред които са изправени състезателите в известното предаване по NOVA

Свиленградчанката Емма Ангелова е част от екипа на известното риалити предаване „Игри на волята“, което се излъчва всяка делнична вечер по националната телевизия NOVA. „Винаги съм мечтала да съм част от екипа на телевизионно предаване и в един момент се случи. Озовах се на правилното място с правилните хора, които ми помогнаха да сбъдна мечтата си“, сподели Емма пред „Старият мост“.

В последния брой на популярното и авторитетно списание „National Geographic “ – България са публикувани впечатляващи снимки и информация за туристически забележителности в Източните Родопи.

„Български пощи“ ЕАД стартира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“. Крайният срок за изпращане на писмата е 17 декември 2021 година.