Представители на ГЕРБ инициираха залесителна акция в Свиленград

10 дървета – 7 дъба и 3 кедъра, засадиха днес в парк “Младежки” представители на ГЕРБ. Инициативата е по повод Деня на Земята.

В залесителната акция се включиха кандидатът за депутат от Свиленград Мариян Дервенков, лидерът на свиленградската структура на партията д-р Мариян Кръстев, който засади кедър заедно с дъщеричката си, и бившият общински съветник диригентът Васил Василев.

“Човек трябва да засади поне едно дръвче през живота си. За всички нас това не е първи път, няма и да е последен”, заяви Мариян Дервенков, давайки личен пример за грижа към околната среда. Той подчерта, че дървото е символ на стабилност, която единствено ГЕРБ може да донесе на страната ни.

Дервенков, който в бюлетина № 2 е с преференция 112, не пропусна да отбележи, че 26 март е важна дата в календара на България – Ден на Тракия. “На този ден се чества подвигът на българските войни, паднали край Одрин и из тракийските полета, както и почитта и паметта към хилядите българи - тракийски бежанци, намерили подслон в пределите на България и запазили родовата си памет, сред които е и моят род”, сподели Дервенков.

Купуването и продаването на гласове са престъпление

Ако искате да гласувате чрез подвижна секция, трябва да подадете заявление до 18 март

Важни за хората срокове, свързани с Парламентарните избори на 2-ри април, изтичат тази седмица. 

ГЕРБ е доказала, че може да се справи с тези проблеми

ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с водосвет.

Сходни