23
Нед, Ян
23 Нови статии

Сред заразените е и първокласник от Свиленград

14 ученици, 7 учители са сред новозаразените с коранавирус през изминалото денонощие в Хасковска област. Под карантина са поставени 436 ученици и 19 преподаватели.

198 положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от оперативния щаб. Лицата са от общините Свиленград, Димитровград, Ивайловград, Любимец, Хасково, Харманли, Тополовград, Минерални бани, Симеоновград.

3-ма на възраст 35 г. и 2-ма 25-годишни за задържани в свиленградското управление на полицията за кражба на хранителни продукти от тераси на свои съграждани.

176 положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от оперативния щаб. Лицата са от общините Хасково, Свиленград, Димитровград, Симеоновград, Харманли, Тополовград, Минерални бани, Ивайловград и Любимец. 

В община Свиленград  равнището на безработица е 5,1 на сто, за едно свободно работно място се конкурират 22 души. В Любимец нивото на безработицата е  7,0, а в Ивайловград- 14,9.

Единадесетокласничката от свиленградското СУ „Д-р Петър Берон“ Деница Михайлова се представи отлично на конкурс по творческо писане на английски език, съобщават от клуб „Млад репортер“ към училището.