02
Сря, Дек
19 Нови статии

Военнослужещи от Сухопътните войски на Българската армия взривиха днес, 1 декември, край Свиленград стара немска осколочна противопехотна граната.

Досегашната общинска съветничка от ГЕРБ Анелия Георгиева е назначена за втори заместник-кмет на Община Свиленград. Тя има за ресор хуманитарните и социалните дейности, туризма и спорта.

Шест души са починали вследствие на коронавирусна инфекция, а 111 са излекуваните през последното денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Мобилните телефони продължават своя възход и с навлизането на по-високите скорости ще разширят още повече своя спектър от възможности.

5 конкретни мерки за защита на гражданите и бизнеса за справяне с икономическите последици, вследствие усложнената епидемиологична обстановка предлагат в докладна записка до Общинския съвет и кмета на Община Свиленград съветниците от БСП.

Пълна дезинфекция на Районен съд – Свиленград се извършва днес в края на работния ден по разпореждане на председателя му съдия Живка Петрова.

4-5 пъти е намалял пътникопотокът през ГКПП Капитан Андреево

На 27 ноември може би за пръв път нямаше петъчен пазар в Одрин

Въведените на 20-и т. м. ограничения заради коронавируса в Турция доведоха до рязък спад на т. нар. пазарен туризъм. Българите спряха да пътуват, казаха гранични служители.