18
Съб, Авг
17 Нови статии

Колегата му от Свиленград си купил БМВ само за 202 лева

Главният архитект на Любимец има най-солидни авоари от двата управленски екипа на общините Свиленград и Любимец. Специалистът има над 116 хил. лв. налични. Колегата му от Свиленград не е декларирал никакви такива средства Имотите и авоарите на управляващите, придобити през 2017 година и вписано лично от тях в декларации, обявиха от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/.

Миряни дариха 1,5-метров кръст на църквата в селото

Празника Свето Успение Богородично почетоха жителите на любимецкото село Йерусалимово на 15 август. Тъй като тази година Голяма Богородица се падна в сряда, а според каноните на православната църква в този ден не се яде месо, миряните от селото приготвиха боб чорба и риба в двора на църквата „Св. Димитър“.

59 водачи са заловени да карат моторни превозни средства след употреба на алкохол в Свиленградската и Любимецката общини от началото на годината досега, съобщиха от полицията.

От вандали, които посягат на коли в кв. Изгрев, се оплака свиленградчанин. По думите му няколко автомобила вече осъмвали с пукнати гуми. Неговият пък бил надраскан. Коствало му 1950 лева, за да бъде пребоядисан.