17
Нед, Окт
22 Нови статии

Притеснявам се от изключително силната поляризация на обществото ни

Мария Ванкова е от Любимец. Тя става част от редакцията на bTV през 2008 г. Отразява основно теми от сферата на здравеопазването и социалната политика за зрителите на bTV Новините.

74 са регистрираните новозаразени с коронавирус за изминалото денонощие в област Хасково, съобщиха от Областния кризисен щаб. Те са от общините Хасково, Димитровград, Харманли, Тополовград, Свиленград, Симеоновград, Любимец, Ивайловград и Маджарово.

10 кандидати за народни представители от Свиленград и Любимец са включени в партийните листи за предстоящия избор за Народно събрание. На най-предни позици – втори след водача, са двама нашенци.

На последното си заседание в сряда кабинетът отпусна малко над 4, 1 млн. лв. за строителство и ремонт на 24 детски градини и училища. Средствата са по Програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020 - 2022 г.

3-членното семейство на Мария и Петър Вълчеви, което близо една година живееше в лекия си автомобил на улицата, вече е настанено в общински апартамент.

Ученик от 10 „д“ клас на Природо-математическата гимназия в Хасково е сред новозаразените с КОВИД-19 през изминалото денонощие в областта. Това е наложило карантинирането на 20 ученици.