11
Нед, Апр
22 Нови статии

Община Любимец отново ще стопанисва собствения си стадион след повече от 20-годишно прекъсване. Договорът с досегашния наемател на спортното съоръжение местния бизнесмен Атанас Сталев е прекратен.

Понякога футболните решения могат да се окажат не толкова благоприятни и със сигурност биха ощетили мнозина. Колкото и неприятно да е, понякога една грешка може да се окаже доста положителна, при това с възможност за далеч по-добри спортни изяви. Така насочваме вниманието си към окръжната група на Хасково и един интересен симптом, който ни подсказва, че има един отбор на грешно място. Говорим за Свиленград 1921.

Свиленградчанинът Георги Георгиев стана двоен победител на силния международен турнир за юноши и девойки до 14 години „Свиленград къп“. Той спечели купите и на двойки, и на сингъл.

След като международният футбол изиска временната пауза, за да може да се подготвим за предстоящото Европейско първенство, нека обърнем внимание в така наречената "спортна пауза" и решенията, които костваха милиони на мениджърите на една от най-скъпите футболни лиги в Европа - Висшата английска лига.

7 прасета гръмнаха свиленградските авджии при откриването на лова за едър дивеч на 3 и 4 октомври т.г. Шампион при първите два излета е ловната дружинка в с. Щит, повалила 3 диви свине.

Георги Георгиев е поставен под № 1 в основната схема

Близо двойно по-малко състезатели ще вземат участие в международния тенис турнир „Свиленград къп“, който стартира днес на кортовете край Марица и ще продължи до 13 септември. От предварително направените 130 заявки в Свиленград пристигнаха 62 тенисисти.