18
Чет, Апр
26 Нови статии

На завършилото първо състезание за годината от спортния календар на БФГ- „Зона -Юг“, което се проведе в Пловдив на 6-7 април , с три от три възможни отборни купи се завърнаха гимнастичките от СКГ „Ал. Фотев“ и много индивидуални медали, съобщиха от клуба.

Първи успехи за тази година постигнаха състезателите от шахматната школа на „Свиленград 2013“ извън общината, съобщават от ОбА.

Магдалена Атанасова от ТК "Свиленград" и Бедик Тодоров от ТК „Локо 98“-Пловдив спечелиха първите места на Регионален турнир по тенис за момичета и момчета до 8-годишна възраст.

Демонстрацията на пикълбол ще е днес от 13 ч. в Спортната зала

Днес (30 март) от 13:00 до 15:00 часа, екипът на БФ Пикълбол ще проведе демострационно събитие и открита тренировка по покана на Община Свиленград, съобщават от ОбА.

Отборът на Свиленград се наложи с 2: 0 над Любимец 2000 . Мачът между първия и втория във временното класиране на областната футболна група се игра на стадион „Колодрума“.

Отборът на ПГССИ „Христо Ботев“ – девойки VIII – Х клас, се окичи със сребърните медали по време на областния кръг на Ученическите игри по волейбол.