06
Пон, Дек
16 Нови статии

В болницата през последния месец са приети 108 пациенти с коронавирус, 31 са починалите

През месец ноември заразените с КОВИД-19 в Свиленградската и Любимецката общини са били най-много след надигналата се през август четвърта вълна на коронавирусната инфекция, съобщи д-р Велина Мавродиева, гл. инспектор в РЗИ – Хасково.

88 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Хасково, Харманли, Любимец, Тополовград, Ивайловград, Минерални бани, Димитровград, Симеоновград, Свиленград.

96 души с коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Заразените са от всички общини без Маджарово.

127 положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Инфектираните са от всички общини без Стамболово.

103 са новите случаи на коронавирусна инфекция в област Хасково за изминалото денонощие. Заразените са от общините Любимец, Хасково, Димитровград, Свиленград, Харманли, Ивайловград, Тополовград, Минерални бани, Симеоновград.

18 с КОВИД починаха вчера в Хасковска област 18 души с коронавирус са починали през последното денонощие в Хасковска област.