11
Нед, Апр
22 Нови статии

Служител от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Свиленград, както и здравен работник от община Хасково са сред новозаразените с КОВИД през вчерашния ден, се съобщава в бюлетина на Областния оперативен щаб.

31 души са заразени с КОВИД-19 в Свиленградската община през последното денонощие, сочи справката на Областния оперативен щаб. Този брой е рекорден от началото на пандемията.

За последното денонощие на територията на област Хасково са регистрирани 99 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Четирима души от Свиленградската община са починали от корановирус през последното денонощие, съобщават от Областния оперативен щаб – Хасково.

В РЗИ-Хасково са получени РНК ваксини, предназначени за хората попадащи във фаза IV от Национален план за ваксиниране срещу COVID-19, а именно лица над 65 години.

За последното денонощие на територията на област Хасково са регистрирани 12 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния оперативен щаб.