23
Пон, Ное
20 Нови статии

Две медицински сестри от МБАЛ – Свиленград са с положителни проби за КОВИД -19, съобщиха от Областния кризисен щаб в Хасково.

80 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областния кризисен щаб.

6 медицински сестри с КОВИД-19, още толкова – карантинирани. Над 10 пациенти са починали за по-малко от седмица

Рязко нараства броят на заразените с коронавирус в община Свиленград през последната седмица, сочат данните от здравните власти. Многопрофилната болница в града е препълнена с пациенти, с предимство се приемат тежките случаи. За последните седем – осем дни над 10 са смъртните случаи на хора, инфектирани с КОВИД-19.

Четири медицински сестри от болницата в Свиленград и двама лекари от МБАЛ – Хасково са сред новозоразените с КОВИД 19, съобщиха от Областния кризисен щаб. Позитивна е и учителка от ОУ "Никола Й. Вапцаров" град Хасково, която е била последно на работа на 9 ноември, поради което няма карантинирани ученици.

Осем нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани за последното денонощие в Свиленград. 5 от заболелите са потребители от Дома за жени с психически разстройства в с. Пъстрогор. Това съобщиха от Областния кризисен щаб.

Медицинска сестра от МБАЛ – Свиленград е сред новозаразените с коронавирус през последното денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Така броят на инфектираните с КОВИД 19 медицински сестри в свиленградската болница само през последната седмица достигна шест.

Медицинска сестра от Свиленград е сред новозаразените с коронавирус през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб в Хасково. Положителни проби в областта са дали и двама учители от ОУ „Никола Й. Вапцаров“ в Хасково.