07
Нед, Мар
26 Нови статии

Четиримата трафиканти, заловени за подпомагане на 24 нелегални афганистанци, бяха пуснати на свобода, след като прекараха 72 часа зад решетките.

В свиленградския арест е задържан шофьор за употреба на дрога, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Хасково.

За незаконен добив на скалнооблицовъчви материали са задържани двама жители на ивайловградското село Железино, съобщиха от ОД на МВР – Хасково.

Четирима свиленградчани на възраст 26, 29, 44 и 46 години са арестувани за кражба на стиропорни плочи, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Хасково.

Водач на товарен автомобил „Мерцедес“ е задържан в управлението в Свиленград на 13-ти за шофиране след употреба на дрога, съобщиха от ОД на МВР – Хасково.

Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за пренасяне през границата на страната на амфетамини за 5 509 200 лева, открити от гранични полицаи в землището на гр. Свиленград. В Окръжна прокуратура – Хасково е образувано досъдебно производство за пренасяне през границата на страната на наркотично вещество в особено големи размери, случаят е особено тежък - престъпление по чл. 242 ал. 4 във вр. ал. 2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.