17
Сря, Юли
29 Нови статии

Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) спечели второ място на регионалния турнир по тенис на корт за момчета и момичета до 12 години в гр. София. Наскоро тя постигна същия успех на друго състезание пак там.

 Никол Бюлбюлева (ТК „Свиленград“) спечели второ място на регионалния турнир по тенис на корт за момчета и момичета до 12 години в гр. София.

Магдалена Атанасова от ТК „Свиленград“ спечели първо място при момичетата по време на Регионално първенство за момчетата и момичета до 8 г. по програмата „ТЕНИСЪТ СПОРТ ЗА ВСИЧКИ“ – Южен Регион.

Никол Бюлбюлева от ТК „Свиленград“ спечели второ място на силния регионален турнир по тенис за момчета и момичета до 12 години в гр. Стара Загора.

Тукашният клуб с четири титли и вицешампион при момичетата

  За трета поредна година Свиленград бе домакин на мини балкански турнир по тенис на корт за момчета и момичета от 8 до 14 години, провел се от 21 до 23 юни.

Свиленградчанката Никол Бюлбюлева спечели първо място на силния държавен турнир от веригата Киндер+ по тенис на корт за момчета и момичета до 12 години в гр. Варна.

Магдалена Атанасова от ТК "Свиленград" и Бедик Тодоров от ТК „Локо 98“-Пловдив спечелиха първите места на Регионален турнир по тенис за момичета и момчета до 8-годишна възраст.