18
Чет, Апр
26 Нови статии

Действията се осъществяват от служители от ГДГП, ГДБОП, Агенция „Митници” и Националната агенция за приходите, съобщиха от МВР. Извършва се контрол по създадената организация на работа за нормален пропускателен режим - чрез разчет на силите и средствата; провеждане на ротация на служителите, работещи в рискови за корупция зони или изпълняващи рискови за корупция дейности.

Германският вътрешен министър Нанси Фезер заяви, че страната й твърдо стои зад пълноправното членство на България в Шенген. Изявлението й бе направено на брифинг днес на ГКПП Капитан Андреево.

    Над 2.7 кг контрабандни златни и сребърни изделия на стойност 71 478 лева откриха митническите служители на МП Капитан Андреево при три проверки в края на месец март.

Виетнамски дипломат се опита да вкара нелегални мигранти в България, съобщи „24 часа“, позовавайки се на Нова телевизия.

На посещение в България на 15 април е Нанси Фезер, федерален министър на вътрешните работи и родината на Германия.

Поредната пратка от стоки с лого на защитени марки иззеха полицаи от РУ Свиленград, съобщиха от ОДМВР Хасково.

В хода на продължаваща проверка на ГКПП Капитан Андреево са проверени влизащи в страната ни леки автомобили. В три от тях, шофирани от жители на Свиленград, са намерени общо 557 парфюма с надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Парфюмите са иззети с разписка, съставени са актове.