12
Пет, Апр
16 Нови статии

Отборът на Свиленград се наложи с 2: 0 над Любимец 2000 . Мачът между първия и втория във временното класиране на областната футболна група се игра на стадион „Колодрума“.

Свиленград нанесе тежко поражение на хасковския отбор Саяна II, побеждавайки го с 9:0. Двубоят от областната футболна група се игра на стадион Колодрума пред около стотина зрители.

Наградените отбори дариха паричните си суми за лечението на две деца

Отборът на „Нонстоп пойнт“ спечели купа „3 март“ на традиционния турнир по футбол на малки вратички, който община Свиленград организира за 28-и пореден път по случай националния празник на България.

Детският отбор по футбол11 на Свиленград 1921 загуби у дома от „Арена“ – Ямбол с резултат 3:4 на старта на пролетния дял на първенството.

Малките футболисти на „Свиленград 1921“ се класираха на трето място на турнир в гр. Хисаря за деца до 10-годишна възраст.

България в лицето на отбора по мини футбол на Софийски университет „Св.Климент Охридски“, в чийто редици е свиленградчанинът Радослав Христов, спечели сребърните медали на Европейското първенство „European Team Cup“. Това е историческо представяне за страната ни, която досега е нямала такъв успех в този спорт.