26
Пон, Фев
26 Нови статии

Тенис
Инструменти
Шрифт

Талантливата състезателка от местния тенис клуб  Екатерина Димитрова спечели златото при момичетата до 8 г. на провелия се в Пазарджик турнир. Турнирът бе много труден и оспорван, но аз вложих всичко от себе си и успях да победя, сподели пред в. „Старият мост“ талантливото дете.

Катето тренира тенис едва от година, но вече се откроява като един от най-амбициозните и талантливи състезатели на свиленградския клуб.

За толкова кратко време тя успява да спечели редица купи и медали. По думите й досега най-труден за нея бил първият й турнир, на който се явила. Въпреки това превъзмогнала притеснението си и се класирала втора. Оттам нататък винаги, с изключение на едно състезание, попадала в престижната тройка. Отличното представяне на Екатерина в тенис надпреварите й донесе възможността да се бори за медал на мастърс турнира в Плевен, в който ще играят 16-те най-добри тенисисти в България. Престижната надпревара започва на 12 септември. Още две наши деца ще се включат в състезанието – Денислав Проданов и Георги Георгиев, споделиха от тукашния клуб.

Диляна ЦВЕТКОВА