14
Пет, Юни
30 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

Голмайстор №1 за всички времена в българския футбол има и 2-годишен син

Свиленградчанинът Мартин Камбуров стана баща за втори път, съобщи bTV. Малката Адриана проплака на 13 март сутринта. Тя е с перфектните мерки 3,200 кг и 49 см.

Майката Гергана и детето се чувстват добре. Двойката не планувала втора бременност толкова скоро след появата на Мартин-младши, който се роди през декември 2020 г., но новината ги изненадала приятно. А майката е щастлива, че втората детска стая е изцяло в розово и бяло.

Бременността на Гергана е преминала нормално, с леки неразположения, причинени от умора и тежест в последните месеци. Очаква се майката и бебето да бъдат изписани от болницата в края на седмицата.

Мартин Камбуров остави ярка диря в българския футбол, а в самия й край счупи считаното за „вечно“ постижение на непрежелимия Петър Жеков за най-много голове в българското първенство. 42-годишният свиленградчанин изравни рекорда и даже го подобри, окачвайки бутонките с общо 256 шампионатни гола.

Екипът на „Старият мост“ пожелава на малката Адриана и нейния батко сила и добро здраве, успехи. На родителите им — само щастливи и ярки дни, изпълнени с радост и просперитет.