18
Чет, Юли
34 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

Регионална структура на Предприемачи – ГЕРБ бе сформирано в Свиленград на 8 декември.  На учредяването на организацията присъстваха около десетина представители на местни фирми, а гости бяха депутатът от ГЕРБ за Хасково и координатор на областната структура Иван Петров, областният управител Румен Данев и неговият заместник Николай Нанев и председателят на хасковските предприемачи от ГЕРБ Митко Димитров - Пайнера.

За председател Предприемачи – ГЕР“ - Свиленград бе избран 37-годишният мениджър на месокомбинат „Бурденис 93“ Иван Костадинов, а за секретар - управителят на фирма „Бисери“ Васил Василев. В ръководството на сдружението влизат още бизнесмените Николай Сарандиев и Христо Борисов и счетоводителката Атанаска Методиева.

Целта ни е чрез тази структура исканията на местните бизнесмени и нашите проблеми да стигат по-лесно до изпълнителната власт, както и да получаваме необходимата ни информация за различни проекти, фондове и т. н. - заяви пред „Старият мост“ председателят Иван Костадинов. - Нашата дейност ще бъде предимно с практическа насоченост – организиране на семинари, например за счетоводството, за разработване на проекти и прочее.

Сдружението обхваща и териториите на общините Любимец, Ивайловград и Тополовград и така става най-голямата структура в областта..

СМ