19
Нед, Май
24 Нови статии

Култура
Инструменти
Шрифт

„За да те забравя“ вече е на пазара

Известният свиленградски поп фолк певец Милко Калайджиев издаде поредния си самостоятелен албум. „За да те забравя“ вече може да се намери в търговската мрежа, съобщават от „Пайнер“. Новият хитов проект на изпълнителя включа 16 песни, между които и много познати и предпочитани от меломаните.

Сред тях са “Ах, какво ми направи”, “Един живот”, “Буксувай на място”, “№1 в любовта”, “Изгорете ме”, “Грешница”. Водещата песен, дала заглавие на албума, е безспорният хит на 2009 година – “За да те забравя”. В новия диск е включен и ремикса на песента “Прошка”, чийто клип се излъчва с голям успех в ефира на телевизия “Планета”. Сред новите видеоклипове тази зима е и друга песен от албума на тукашния славей, която се казва “Леле, пиле”. Мелодията е дългоочакваното продължение на тоталния хит на свиленградския чаровник – “Къде си, батко”. Идеята за новото музикално предложение се роди по време на участието на певеца в благотворителния сезон на VIP Brother. “Леле, пиле” е по текст на Мариета Ангелова, музиката е на Иво Моллов, а аранжиментът – на Велислав Драганински.

„За да те забравя“ е единадесетият самостоятелен албум на Милко Калайджиев. Първият - „Има ли Господ“, е издаден през 1994 г.

Веднага след Рождество Христово свиленградчанинът ще гостува на българската общност в остров Крит, където го очакват многобройни почитатели.

СМ