15
Съб, Юни
31 Нови статии

Крими
Инструменти
Шрифт

Бивш служител в Гранична полиция на ГКПП Капитан Андреево съблече чисто гола съпругата си в центъра на Ивайловград. Нетипичната за морала на малкото градче случка се разиграла миналата седмица. В 8 ч. сутринта Христо Пърлакчиев – Пърлака причакал жена си Иванка край хотел „Ахрида“, където тя отседнала предишната вечер. От известно време двамата били разделени и все още законната съпруга на Пърлака не желаела да се върне в семейното гнездо.

Христо започнал да сипе закани и в яда си взел да къса и съблича дрехите й. Иванка се дърпала и се опитвала да стигне до сградата на РПУ, която се намира на около 20 м от мястото на инцидента. Дежурните видели грозната сцена и разтървали двамата. Съблечената дибидюс жена прибрали в участъка, а разярения съпруг арестували.

Срещу Пърлаков са били повдигнати 2 обвинения. По бързото производство за домашно насилие вече е постановено той да не посещава дома и местоработата на публично унижената пред свидетели, както и да не я доближава при случайна среща.

По другото производство по Указа за борба с дребното хулиганство местната прокуратура е върнала преписката за допълнително разследване с хипотезата за евентуална принуда и отвличане.

Пърлакчиев бил уволнен от Гранична полиция преди няколко години заради дисциплинарни нарушения.

СМ