23
Вт, Юли
36 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

И футболен клуб „Локомотив“ (Пловдив) се включи в благотворителната кампания за набиране на средства в подкрепа на 12-годишната Никол Джемперлиева от Свиленград. Както вече е известно, момиченцето е с диагноза тумор в мозъка и има нужда от скъпоструваща операция в Турция. Сумата – 60 000 лева, е непосилна за семейството на детето.

Футболният клуб подкрепи каузата, като предлага на търг фланелка на отбора за новия сезон, подписана от носителите на Купата на България и легендата Христо Бонев. Наддаванията се правят в страницата на клуба във Фейсбук: www.facebook.com/lokomotivplovdiv/. Най-високата оферта в коментарите под публикацията до 7 юли 20:00 ч. печели.

Впрочем, вчера майката на Никол публикува в социалната мрежа: „Скъпи приятели, искам да ви съобщя, че до момента сме събрали 28 380лв. Това е при положение, че кутиите още не са отворени и благотворителните каузи продължават. Огромно БЛАГОДАРЯ на всички вас за подкрепата и помощта, която ни давате и продължавате да го правите. Бъдете здрави и благословени“.

Всеки, който желае, може да дари на следната сметка:

ЦКБ Галина Джемперлиева

BIC: CECBBGFS

IBAN: BG20 CECB 9790 1087 3091 01