14
Нед, Апр
14 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

37-годишният Георги Христов от Любимец е намерен обесен тази сутрин. Тялото на младия мъж е било открито провесено от моста на р. Бисерска, където се влива с р. Марица. На това място тази година хвърлиха кръста на Йордановден.

Георги Христов е несемеен. От три години насам работи като транжор в месарски магазин в Любимец. Собствениците на търговския обект споделиха пред „Старият мост“, че мъжът не е давал признаци за намерението си да посегне на живота си. Нямал е родители, а е живял с баба си. Възрастната дама обаче наскоро продала къщата и Георги е трябвало да се изнесе. От няколко дни живеел в помещение, предоставено му за временно ползване от шефа му. На него Христов изпратил sms преди да сложи край на живота си, който гласял: „Парите са в джоба на панталона ми“. Дали мъжът е оставил предсмъртно писмо все още не се знае.

Районът около моста е блокиран от полицаи и следователи. Засега няма данни смъртта на Георги Христов да е насилствена, смята се, че сам е посегнал на живота си. Това ще се установи категорично от патоанатом.

СМ