13
Съб, Юли
19 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Козметични ремонти в Бърза помощ приключиха тази седмица. От Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково, към който се причислява и този в Свиленград, отпуснаха средства, за да се подменят старите врати с нови PVC.

Освен това бе монтиран окачен таван и се пребоядиса лекарският кабинет, който бе в окаяно състояние. Преди това пълен ремонт бе направен и на тоалетното помещение.

Благодаря на всички колеги от ЦСМП-Свиленград, които се включиха с доброволен труд, за да превърнем Спешното в едно по-приветливо място както за пациентите, така и за нас самите, сподели пред „Старият мост“ главният фелдшер Огняна Михова. Тя подчерта, че ремонтът се е извършил и с любезното съдействие на МБАЛ-Свиленград в лицето на управителя ѝ д-р Димитър Ермов.

Впрочем, на 7 април отбелязахме Световния ден на здравето. Това е празник на всички лекари и медицински специалисти. В духа на празника, пожелавам на всички колеги и занапред да бъдат все така всеотдайни и неуморни в грижите за здравето на хората, заяви Михова.

Диляна ЦВЕТКОВА