13
Съб, Юли
18 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Владимир Ампов реши да зарадва феновете си с лична среща с тях в три български града. Първата спирка от мини турнето на обичания изпълнител през април е Благоевград - на 15 април в зала „Яворов“. Следват Габрово – на 16 април в Дома на културата, и Свиленград – на 23 април от 19:30 ч. в Спортната зала. За да няма недоволни, Графа обмисля и още дати, които ще бъдат обявени през май.

„Обичам да пътувам из страната. Винаги много се вълнувам от срещите с публиката във всеки от градовете, където излизам на сцената. Този път избрах места, в които не съм бил скоро. Точно в момента съм в сериозен творчески процес и искам да споделя това с феновете. През юни ще е факт новият ми албум, а пилотното парче от него - „Последната песен“, ще бъде представена специално на това мини турне“, казваа Влади Ампов. Клипът към него е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. През ноември излезе „Огън“, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с общата „Приятели завинаги“.

И този път на сцената Графа ще заложи на качествата и професионализма на музикантите, с които вдигна на крака 14 000 души в зала „Арена Армеец“, а именно - Борислав Бояджиев - DJ Борче и Венци Трифонов.

Билетите за концерта в Свиленград са почти на привършване. Могат да бъдат закупени в мрежата на „Ивентим“.

СМ