23
Вт, Юли
36 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Елина Крушева работи в националната медия от 4 месеца

Свиленградчанката Елина Крушева от 4 месеца е стажант-репортер в Нова ТВ, научи „Старият мост“. Тя е прикрепена към предаването „На кафе“ с водещ Гала.

„За момента минавам през подготовка. Всеки новопостъпил в медията кара курсове при логопед и актьорско майсторство, ходи на снимки със старши репортер и се обучава по монтаж. Освен това превеждам интервюто от aнглийски и френски на български език“, сподели Елина.

Tя е трети курс журналистика в „Нов български университет“. Средното си образование завършва във френската езикова гимназия в Пловдив „Антоан Дьо-Сент Екзюпери“. Още в първите месеци на първи курс в университета получава предложение от БНТ1. Там била за три месеца пак като стажант-репортер. Работила е към детското предаване „Милион и две усмивки“. След това е писала статии за една модна страница, както и за още два сайта - „Моята мансарда“ и „Есте“.

Припомняме, че през 2016 г. Елина Крушева бе избрана за най-красивата абитуриентка в класацията на Интернет сайта Dir.bg. Визията й тогава успя да впечатли авторитетното жури в състав: Евгени Димитров - собственик и управител на фотографска агенция „Bulphoto“; победителката във формата през 2015 г. Габриела Иванова от Любимец и поп изпълнителя VenZy. В надпреварата участваха 140 абитуриентки.

Диляна ЦВЕТКОВА