22
Пет, Окт
18 Нови статии

Произшествия
Инструменти
Шрифт

Движещо се с висока скорост мощно беемве натресе две паркирани коли на ул. „Цар Симеон Велики“ в близост до светофара един час след полунощ в неделя.

Баварецът нахлул брутално в отсечката по посока на автогарата, загубил контрол, „забърсвайки“ странично „Опел“ и „Мазда“. От удара са пострадали десните калници, врати и колела на паркираните коли. След около 70-80 метра криволичещото летящо беемве се завърта в обратна посока и спира.

Силните трясъци разбудили живеещите наоколо, доста от които стреснати изскочили на улицата, за да видят какво става. След минути пристигнали и полицейски патрулки. Полицаите блокирали отсечката, но от шофьора на катастрофиралото и изоставено беемве нямало и следа. Освен материални щети по автомобилите, други поражения не били открити, нямало и пострадали хора.

По-късно се установило, че среднощният джигит е стар познайник на полицията. Подобни изпълнения е правил и преди. Миналата година пак в този район потрошил паркиран джип. Залавян е бил и с наркотици. При сегашното произшествие не е пробван за употреба на алкохол и наркотици, тъй като е избягал и е открит по-късно. Според полицията, на нарушителя - 22 – годишният М. Ш., ще му бъде съставен акт и отнета книжката, но досъдебно производство няма да бъде образувано, защото нанесените щети не надвишавали регламентираната за това сума.