22
Пон, Юли
41 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

7 отбора участват тази година в турнира по футбол на малки вратички за купа „Трети март” в Свиленград. Това са АСВ, НИЛ, Никво развитие, Мерит, Матрицата, Марица и Изгрев. Чрез жребий бяха определени участниците в групите и вече започнаха срещите.

Мачовете се играят на спортната площадка в кв. "Изгрев". Футболните срещи се провеждат в две полувремена от по 20 минути всяко, с 5 минути почивка. За победа се присъждат 3 точки, за равен 1 точка. Предвижда се срещите от груповата фаза да приключат на 27 февруари. Във втората фаза на турнира ще се играе по системата на елиминиране. Финалът и двубоят за трето и четвърто място ще бъдат на националния празник 3 март от 10:00 и11:00 ч. След мачовете ще се състои и награждаването. Победителите ще получат купа и 250 лв. Наградите за второ и трето място са съответно 150 лв. и 100 лв. Както всяка година, ще бъдат излъчени голмайстор и най-добър вратар.

Турнирът по футбол на малки вратички за купа „3-ти март“, който се организира от Общинската администрация, се провежда в Свиленград от 1996 г.

 

На заглавната снимка: Архив "Старият мост", победителите в турнира през 2021 г.