24
Сря, Юли
35 Нови статии

Други
Инструменти
Шрифт

Obshta snimka na dvata otbora-finalistiТимът „Гръм в рая“ спечели Великденския турнир по волейбол, организиран от младежката организация на ГЕРБ в Свиленград. В тридневната надпревара, която се проведе във физкултурния салон на СОУ „Д-р П. Берон“, се включиха 7 отбора.

На финала съперник на „Гръм в рая“ бе тимът „Берон“. „Гръм в рая” започнаха срещата много по-амбицирани и концентрирани и успяха да спечелят с лекота първите два гейма, като изглеждаше, че ще постигнат категорична победа. След две смени в състава на „Берон” обаче последва мобилизиране на целия отбор и те отвърнаха подобаващо на предизвикателството като спечелиха следващите два гейма, за да изравнят резултата. Така се стигна до решаващ тайбрек. В него опитът и здравите нерви на състезалите на „Гръм в рая” изиграха решаваща роля и те се поздравиха с труден успех.

Бих желал да благодаря на всички фенове на волейбола, които взеха участие в турнира и го превърнаха в един спортен празник, каза председателят на младежката организация на ГЕРБ Любомир Апостолов. Той подчерта, че желанието на организаторите е Великденският турнир да стане традиционен и всяка година да събира любителите на този спорт от региона.

СМ