04
Пон, Мар
29 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

Ново ръководство избра общинската организация на СДС в Свиленград на провелата се на 15 юли отчетно – изборна конференция.

Делегатите на форума отново гласуваха доверие на председателя на сините тук Георги Шишков и му повериха ръководството на партията за пореден мандат. Шишков ще бъде подпомаган от трима заместник – председатели: Димо Янакиев – с ресор „Коалиционна и общинска политика“, Сийка Димитрова - „Финанси и неправителствени организации“ и Радка Гуджева - „Социално-хуманитарни дейности и медии“. За секретар на организацията бе избран Добри Тодев, който поема и ресора „Организационна дейност и мониторинг“.

На конференцията бе гласувана квота от 5 члена на Общинския съвет на СДС. Взето бе решение за възстановяване на клубната дейност в града и по селата, както и за учредяване на младежки клуб. Приета бе и политическа резолюция /публикуваме я отделно/.

На форума присъстваха около 50 члена на синята партия в Свиленград. Гост на събитието беше организационният секретар на Южен централен район Иван Николов.

СМ