03
Нед, Мар
27 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Кметът на Бургас Димитър Николов лично дойде днес в МБАЛ Свиленград, за да благодари на медиците за грижите към пострадалите негови съграждани от тежката автобусна катастрофа снощи край с. Младиново.

Той връчи благодарствено писмо на управителя на стационара д-р Димитър Ермов, което поместваме по-долу. Градоначалникът се срещна и с настанената за лечение бургазлийка със счупено ребро и травма на раменна става, която днес следобед ще бъде изписана и транспортирана до Бургас с линейка на болницата. Останалите 5 пътници от катастрофиралия автобус, които бяха настанени с по-леки наранявания, бяха изписани по-рано за домашно лечение.

До ръководството на МБАЛ – Свиленград и медиците от лечебното заведение

Уважаеми медицински работници,

Изказвам към Вас своята най-голяма благодарност за помощта и грижите, които положихте за пострадалите в тежка катастрофа наши съграждани от Бургас.

В момент, когато те преживяваха кошмара от неприятния инцидент на пътя,

Вие се оказахте тяхната надежда за спасение. Именно в такива трудни и болезнени за всички нас ситуации осъзнаваме, че Вашият труд е безценен.

Трогнати сме от високия професионализъм, всеотдайността и себеотрицанието, с които се отнесохте към пострадалите ни съграждани.

Истинско богатство е, че в системата на здравеопазването работят хора като Вас, които вдъхват вяра и доверие в пациентите.

Бъдете все така силни и отдадени на своята мисия да бдите над здравето на хората и да им помагате от сърце и душа.

Бургас Ви благодари!

КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС: ДИМИТЪР НИКОЛОВ