14
Нед, Юли
18 Нови статии

Любопитно
Инструменти
Шрифт

jivkomixИзвестният свиленградски DJ Живко Микс получи приза „Най-добър поп фолк диджей за 2011 г.“ на организираните от Awards.bg годишни награди за клубове и диджеи на България. Отличията в отделните категории бяха връчени на бляскава церемония в Rainbow Plaza в София на 18-и януари.

Awards.bg организира проявата за втора поредна година. Номинациите бяха направени от фенове на диджеите в сайта Awards.bg. Конкуренти на свиленградчанина в неговата категория бяха диджеите Чоколет, Манекена, Ники Генов и Теди Джорджо. По регламент победителите в отделните категории бяха определени също чрез вота на феновете. Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен, сподели Живко Микс. За мен 2011 г. беше успешна, с много участия в България и чужбина и с три много добри хита, добави диджеят, който сега подготвя нови парчета.

Награди за най-добър диджей бяха връчени в 20 категории, а за най-добър клуб – в 10. На церемонията по награждаването присъстваха световни звезди като Карл Кокс, диджей Таркан и др.

СМ