01
Вт, Дек
18 Нови статии

Любопитно
Инструменти
Шрифт

Вписаната в книгата на рекордите „Гинес“ - Даниела Валоскова, гостува в Свиленград с цирк „Феникс“, чийто управител е самата тя. Мис Диди, както е известна жената в цирковите среди, е единствената в света, която върти 30-ина обръча, висейки на косата си. Номерът не може да бъде видян в нито един друг български цирк. Той е и кулминацията на програмата, в която специален гост за най-малките посетители е Мики Маус.

Иначе, в цирк „Феникс“ наред с клоуните може да се види и жонгльорство с крака, илюзии, дресура на много животни - гълъби, декоративни прасенца, камила, носато мече, кучета, котки, понита, камерунски кози и др.

Циркът е гостувал в Свиленград преди две години, но сега програмата му е много по-различна. В нея са се включили и представители от известната в тези среди фамилия Романови.

Спектаклите са на 10, 11 и 12 септември от 18:30 ч. Шапитото е разпънато до входа на панаира. Цената на билетите са: на пейките – 10 лв. за деца до 10 г. и 12 лв. за възрастни, а в ложите – 12 лв. за деца до 10 г. и 15 лв. за възрастни. Най-малките малчугани, които още ходят на детска градина, могат да посетят спектаклите безплатно.

Диляна ЦВЕТКОВА