06
Пон, Юли
17 Нови статии

Любопитно
Инструменти
Шрифт

Опитна изкусителка от свиленградското село Капитан Андреево успя да завърти главата на поляк и да го ужили с 4 000 евро, разбра „Старият мост“ от достоверни източници. С фалшива снимка на своята красива комшийка и няколко мили думи В. накарала чужденеца да се влюби.

Той никога не успял да я види на живо в Интернет, тъй като по време на онлайн разговорите тя не показвала лицето си. След многократни нейни обещания да се запознаят в действителност и след като направил няколко парични превода, мъжът най-вероятно усетил, че може да е мамен и решил да я изненада на място. Със снимка в ръка полякът цъфнал в Капитан Андреево. Разпитал местните и накрая открил „възлюбената“ си, която останала като втрещена. Момичето нямало ни най-малка представа, че са я вкарали в такъв „филм“. В. била разконспирирана след като полякът пуснал видео, на което се чува гласът й. Жители на селото веднага я познали. Издало я е и това, че имала глупостта да иска парите да й бъдат изпращани с куриерска услуга на адреса, на който живее.

Засега няма подадени жалби в полицията от страна на чужденеца или на момичето, чиято снимка е била използвана за измамата. Полякът най-вероятно е наясно, че няма как да води съдебни дела, защото съвсем доброволно е изпращал парите.

Снимка: Интернет

СМ