23
Вт, Юли
7 Нови статии

Произшествия
Инструменти
Шрифт

2-годишно дете с опасност за живота

Трима свиленградчани пострадаха в тежка катастрофа по пътя за Любимец, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът станал на 27 юли около 22:15 ч. Мерцедесът, управляван от 41-годишния Ангел Юлиянов Емилов, е бил ударен челно от 33-годишен харманлиец с „Фолксваген“, който загубил контрол над управлението и навлязъл в насрещната лента за движение.

На мястото на произшествието веднага пристигнали линейки, които отвели пострадалите за преглед от специалист. 41-годишният свиленградчанин първоначално бил настанен в МБАЛ-Свиленград, но днес е откаран в Хасково. Той е със счупване на тазобедрена става. В колата с него са пътували момче на 12 години и 33-годишна жена. Детето Росен, което живее на свиленрадската улица „Синчец“, е с комоцио и счупен нос. След преглед от специалист жената пък е била освободена за домашно лечение с контузия на дясна китка и дясна подбедрица.

С най-сериозни наранявание е 2-годишно момченце, возещо се във „Фолксваген“-а. То е с тежка черепно-мозъчна травма и е транспортирано до болница в Пловдив. Детето е с опасност за живота. В колата са пътували две бременни жени на 17 и 27 г., отведени за лечение в МБАЛ-Хасково. По-голямата е била в деветия месец и днес й е било направено секцио. Бебето е в добро състояние, съобщиха от клиниката. Майката е със счупена бедрена кост. По-младата жена е с комоцио. За плода й няма опасност, тъй като е в начален стадий.

Снимка: Илюстративна, Интернет

СМ