24
Нед, Окт
18 Нови статии

Транспорт и туризъм
Инструменти
Шрифт

Движението в платното за ГКПП Капитан Андреево на автомагистрала „Марица“  в участъка между 27-ми и 29-ти км ще е поетапно в една лента, съобщават от АПИ. За ремонт на дилатационните фуги  на мостово съоръжение при 29-ти км на автомагистралата от днес се ограничава преминаването по активната лента и трафикът ще е в изпреварващата.

След това ремонтните дейности ще се прехвърлят в изпреварващата лента и автомобилите ще преминават по активната.   След като завършат ремонтът на дилатационните фуги в платното за ГКПП Капитан Андреево, строителните дейности ще продължат в платното за София на АМ „Марица“, като поетапно ще се ограничава преминаването в активната и в изпреварващата лента в участъка между 31-ви и 28-ми км. Ремонтът на дилатационните фуги на съоръжението при 29-ти км на АМ се предвижда да завърши до края на октомври т.г.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 70 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.