29
Сря, Май
16 Нови статии

Тенис
Инструменти
Шрифт

Държавното отборно първенство по тенис за юноши до 14 годишна възраст се проведе в Свиленград.

В надпреварата, която се организира тук за трети път, се включиха 19 отбора от цяла България. Всеки тим се състоеше от 4-ма състезатели плюс един резервен. Награждаването бе днес на тенис кортовете край р. Марица.

Шампион стана отборът на ТК “ДМ Тенис", гр.Стара Загора, в състав Калоян Шиков, Мартин Бонев, Златко Марчев и Ивайло Байчев. Втори са ТК „15:40" (София), трети - ТК “Некст Джен” (София), а четвърти - ТК „Про спорт" (София).

Призьорите бяха наградени от Радослав Петров – член на Управителния съвет на Българската федерация по тенис. Той и главният съдия в турнира Глория Стоянова не пропуснаха да благодарят на домакините ТК “Свиленград” за поредната отлична организация на състезание от такъв висок ранг. Двамата подчертаха, че кортовете край Марица ведно с хубавият климат са допринесли за перфектни условия на игра и прекрасни преживявания от състезателния процес.

На снимките:

1. Победителите от ТК „ДМ Тенис“- Ст. Загора

2. Радослав Петров и президентът на свиленградския тенис клуб Красимира Цингова награждават класиралия се на второ място отбор на ТК „15:40“ -София

3. Първите четири отбора заедно с треньорите, съдиите и организаторите на състезанието