21
Вт, Май
22 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

Любимец 2018 - Любимец 2000 - 0:2

Свиленград 2022 победи гостуващия отбор на Хеброс – Харманли с категоричния резултат 4:0 в кръг от първенството в А окръжна футболна група.

През цялото време на двубоя домакините имаха тотално превъзходство, като можеха да отбележат още голове, но останаха снизходителни към противника.

Головете за свиленградския тим отбелязаха Андрей Атанасов в 20 и 28 минута, Емил Зотев – в 42 минута и Антон Огнянов / 66 м./ от дузпа. За отбелязване е, че в отбора на домакините играят петима футболисти, участвали в най-горната А футболна група.

Срещата, която се проведе в събота на стадион Колодрума, премина в спортсменски дух.

Същия ден се игра и двубоят между двата либимецки отбора -  Любимец 2018 и Любимец 2000. Срещата се проведе на свиленградски стадион в квартал Гебран. Победа с 2:0 постигнаха символичните гости от Любимец 2000, които превъзхождаха съперника си по всички показатели. Головете бяха отбелязани през първато полувреме - във 2-рата и 30-ата минута. И този двубой премина сравнително коректно, като бяха показани само два жълти картона - на състезатели от отбора на победителите.

СМ