23
Чет, Май
21 Нови статии

Футбол
Инструменти
Шрифт

289.2Нападателят на сбирка с над 70 „червени“ ултраси в Свиленград

Новото попълнение на ЦСКА Мартин Камбуров се забавлява в ресторант „Водопада“ с над 70 запалянковци на отбора от цяла Южна България на 30 декември. На купона присъстваха привърженици не само от Свиленград, а и от Хасково, Димитровград, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас. Домакин на партито бе местният фен клуб на армейците „Червена граница“.

Тимът да посрещне с други собственици 2013 г. си пожелаха запалянковците за новата година. На сбирката присъства и шефът на националния фен клуб на ЦСКА Димитър Ангелов- Дучето, който получи 20 луканки подарък от хасковлии. Щастлив съм, че сме заедно и вярвам, че предстои една добра година за всички българи и най-вече за отбора, каза той. Ангелов подчерта, че клубът трябва да е на всички, които го обичат, а феновете трябва да имат думата за бъдещето на тима. Ако собствениците на отбора не проумеят, че ЦСКА е 31 пъти шампион на България и е спортна слава на страната, ще ни чуят много скоро и то по начин, който няма да им хареса, закани се Дучето под одобрителните възгласи на присъстващите.

В кулминацията на вечерта феновете демонстративно запалиха шалче на вечния си съперник ПФК „Левски“. Мартин Камбуров пък обеща на привържениците на „армейците“ през втория полусезон да даде всичко от себе си и отново да отбележи хеттрик на „Герена“.

Диляна ЦВЕТКОВА

143