17
Пон, Юни
25 Нови статии

Спорт
Инструменти
Шрифт

Верни на традицията и създаденото през годините име на победители, момичетата от ВК „Любимец - 2010“ за пореден път доказаха, че са шампионите във волейболните първенства.

В дните от 31 май до 2 юни, в спортната зала на Харманли, се проведе Супер финал на Регионално първенство по волейбол за момичета под 14 години. В него участваха отборите от Бургас, Казанлък Харманли, Чирпан, Кирково и Любимец. С категорични победи от 2:0 гейма, състезателките от ВК „Любимец -2010“ разгромиха своите противници от Казанлък, Харманли и Кирково, а мачовете срещу Бургас и Чирпан завършиха с 1:2 гейма.

„Доволен съм от резултата на мачовете, но знам, че състезателките могат и повече. Щастлив съм, че едно от момичетата – Мартина Димитрова, което е с една година по-малко, успя да се впише в отбора и да се справи с играта!“ – каза треньорът Трифон Трифонов, след завръщане от състезанието.

След тази победа волейболистките ще участват във финалното първенство, което ще се проведе в дните от 10 до 16 юни в с. Кранево, общ. Балчик.