Здравеопазване
Инструменти
Шрифт

Клиника „Медикус Алфа“ – 21 години с грижа за пациента

Клиника „Медикус Алфа“ Пловдив навърши 21 години от създаването си.

„През всичките тези години нашият неотменен приоритет е предоставяне на комплексна, високотехнологична, качествена и бърза медицинска грижа! Вече получихме най-новата технологична придобивка и от 19 май започва инсталирането на най-модерния в света ЯМР. След техническото обучение на екипа, апаратът ще заработи в началото на юни“, заяви по повод празника основателят на клиниката д-р Динко Младенов.

ЯМР апаратът на бъдещето е на разположение за вас в България

Високотехнологичната система на скенера с цифрови технологии, изкуствен интелект и нова сила на полето разширяват обхвата на клиничните приложения на ЯМР изследванията. Новият ЯМР Siemens Magnetom Free.Max разрушава бариерите, за да разшири обхвата на ЯМР изследванията.

SIEMENS Magnetom Free.Max е първият в света ЯМР с работен отвор от 80 см, което предлага изключителен и невиждан досега комфорт за пациента.

Уникален и единствен на територията на България ядрено-магнитен резонанс от ново поколение

• Високо технологична система на скенера с цифрови технологии, изкуствен интелект и нова сила на полето разширяват обхвата на клиничните приложения на ЯМР изследванията.

• Нова иновативна инфраструктура – свръхпроводим магнит за ЯМР със само 0.7 литра хелий благодарение на революционната DryCool технология.

Единствен в света ЯМР с възможност за белодробна ЯМР диагностика с най-висока резолюция. Безвредно изследване на бял дроб без лъчево натоварване за пациента.

Най-точен резултат и никакъв риск при пациенти с всякакви импланти

• Отличен и ускорен процес на скениране, базиран на изкуствен интелект, използващ невронни мрежи с цел намаляване на шума и намаляване на размера воксела за получаване на образи с перфектно качество.

• Точна оценка на изображението при кръвоизлив или исхемия в мозъка.

• Нови модерни техники за изобразяване като Compressed Sensing и Multi Band техника, които осигуряват кратко време за изследването и перфектни резултати

• Напълно автоматизирано позициониране на пациента с едно докосване

• Автоматичен изоцентър от главата до петите

• Дистанционна виртуална комуникация лекар-пациент

Ще ни намерите на адрес: гр. Пловдив, ул.“Велико Търново“ №21 Контакти: +359 896 661 171; 032 634 463; 032 624 881