14
Пет, Юни
30 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

В петък, 16 септември, от 12:00 ч. ще се проведе среща с избиратели на “Демократична България - Обединение” в Свиленград, кафе “Али Баба” (халите).

Основен гост ще бъде водачът на листата Катя Панева, доскорошен областен управител на Хасковска област. Тя ще коментира проблема с водата в областта и новата идея за деривация от нови водоизточници с цел понижаване себестойността и цената на ВиК-Хасково. Водачката ще коментира и  актуалната политическа обстановка и възможностите за съставяне на кабинет в бъдещото народно събрание.

Ще присъства и Тома Белев, четвърти в листата, който беше зам.-министър в МОСВ в коалиционния кабинет. Той ще представи дейността на министерството в Сакар - защитени вековни дървета, разписани детайли за двете „Натура 2000“ зони. Ще отговаря на въпроси за агро-екологичните плащания за земеделците в Сакар и планираните промени за т. нар. агроволтаици.

Гост ще бъде и  Георги Апостолов /Гопито/, родом от с. Щит, който също е кандидат и е на шесто място в листата. Следобед около 16:00 ч. кандидатите за народни представители на „Демократична България – Обединение“ ще посетят с. Левка, където Тома Белев ще представи пред гостите дейността на Информационния център на “Зелени Балкани” в селото и ще ги запознае с възможностите за туризъм в района на Сакар.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!