17
Сря, Юли
28 Нови статии

Политика
Инструменти
Шрифт

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС откриха предизборната кампания в Хасковска област по традиция с водосвет за здраве и успехи. Ритуалът бе отслужен от отец Никола в хасковската църква „Свети Архангел Михаил“.

„Ние сме силният отбор и тръгваме съм поредна изборна победа в Хасковски регион. Всеки от нас е доказал с работата си през годините, че може да поема отговорност и да взема решения. Нашата листа е най-силната, защото в нея са включени доказани професионалисти и експерти“, коментираха кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС Хасково.

„Вярваме, че хората ще ни подкрепят, защото заедно ще продължим започнатото. Приоритети за нас продължават да бъдат образованието, икономиката, бизнеса и туризма, културата, спорта, здравеопазването“, категорични са от коалиция ГЕРБ-СДС. Водач на листата на коалицията е Делян Добрев – областен координатор на ГЕРБ Хасково. Той повежда към поредната изборна победа не партийна листа от кандидати, а екип от експерти от ГЕРБ, СДС и гражданска квота, които имат идеи и воля да работят за Хасковски регион.

„Всички ние сме местни хора. Познаваме проблемите и в най-отдалечените места на областта и знаем какво очакват избирателите от нас. Доверие се печели с работа и с резултати. Затова за нас кампанията не е време за обещания, а за поемане на ангажименти и за изпълнението им през мандата, който предстои“, подчертаха кандидатите на народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.