05
Нед, Фев
23 Нови статии

Крими
Инструменти
Шрифт

Вместо да получи женски ласки, възрастният мъж стана жертва на обирджии. Извършителите са с постоянна мярка за неотклонение

Двама свиленградчани набиха 81-годишен грък, след което му задигнаха около 600 евро. Жителят на южната ни съседка се забавлявал в тукашно заведение с компания. Обирджиите също били там. Според осведомени възрастният грък е търсил жена за забавление и двамата свиленградчани предложили да му намерят. Тримата се качили в колата на комшията и потеглили.

Нашенците отвели мераклията на стария път за Момково, извадили го от колата и здраво го набили. После го пребъркали и го обрали до шушка. Според показанията на гърка са му задигнали 800 евро. Потърпевшият описал обирджиите на полицаите. След бързата намеса на служителите на реда извършителите на грабежа са били задържани на следващия ден. Това са 29-годишният Шидер Георгиев, който е рецидивист и е лежал в затвора, и 25-годишният Марин Атанасов, който досега няма проявления. При обиска у тях са намерени 600 евро. Двамата са си признали, че са набили гърка при разпита. Те са били задържани първоначално за 72 часа. След това им е била наложена постоянна мярка за неотклонение от Хасковския окръжен съд.

СМ