23
Вт, Юли
36 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Днес почитаме паметта на Св. Йоан Рилски – Чудотворец, посветил себе си на хората, изцелявал ги от недъзи и по тази причина наречен небесен закрилник на народа ни, избран и за покровител на българските лекари.

Да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е мисия. Медицината не е образование, което трябва да се завърши, тя е дълг и начин на живот.

Честит празник на всички, отдали се на тази благородна професия! Лекарската професия гради основите си на много учение, упорита работа, безсънни нощи и себеотдаване, затова заслужава признание от цялото обществото.

Екипът на „Старият мост“ ви пожелава като Св. Иван Рилски да бъдете покровители на вашите пациенти, да ги обгрижвате с усърдие и любов! Все така изпълнявайте своята благородна мисия – да отдавате сили и енергия за здравето и живота на пациентите! Бъдете много здрави, щастливи, радвайте се на професионални и лични успехи, и с още много вдъхновение практикувайте хуманната и авторитетна професия!