16
Съб, Ян
19 Нови статии

Произшествия
Инструменти
Шрифт
angelllАнгел Генев купил мощното „Сузуки“ преди около 3 месеца, стягал сватба
 
28-годишен мотоциклетист от кв. Гарата загина след тежка катастрофа на новия мост на р. Марица в Свиленград. Трагичният инцидент стана на 22 септември в 13:20 ч.
Ангел Генев се движел към Гарата с новия си „Сузуки“, който купил преди около три месеца. Младежът загубил контрол над мощния пистов мотор и паднал в лявата лента на платното.
По непотвърдена информация, заради изхвръкналата му каска, падането се оказва фатално. В следствие от удара получил мозъчен кръвоизлив. След като му е направен скенер в тукашната болница, по спешност е транспортиран в ОАИЛ–Хасково. Въпреки усилията на лекарите младежът умира на 23 септември.
Загиналият младеж бил сгоден и се канел догодина да вдига сватба, споделят запознати. В момента строял къща в кв. Гарата. От скромно и добро семейство е. Майка му била безработна, а баща му – шофьор на камион. Приятели на Ангел казват, че бил кротко момче, на мравката път правел. Работел в свиленградския клон на мобилния оператор „Mtel“. Много нашенци изказаха съболезнования и се сбогуваха с младежа в социалната мрежа. „Животът е непредсказуем, днес те има, утре – не... Почивай в мир, Аче! Никога няма да бъдеш забравен“, написа негова приятелка на стената си във Фейсбук.
СМ