14
Пон, Юни
25 Нови статии

Митница
Инструменти
Шрифт

По девет души ще се състезават за един свободен щат в обявения от Агенция „Митници“ конкурс. Общо 75 души са подали документи за участие в обявения от Агенцията конкурс за седем бройки за длъжността „инспектор“ за Митнически пункт Жп гара Свиленград.

След проверка на изискваните документи допуснати до надпреварата са 64-ма, останалите 11 не са отговаряли на изискванията за образователен ценз. Мераклиите за работа в системата на митниците са предимно от областта – Хасково, Харманли, Свиленград и др. Както „Старият мост“ писа, работните места са в сектор „Рентгенови системи“, отдел „Борба с наркотрафика Южна морска“, Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“, Централно митническо управление.

Конкурсът ще се проведе посредством решаване на тест; изследване за професионална и психологическа пригодност; тест за интегритет. Кандидатите, които след извършване на изследването за професионална и психологическа пригодност не са преминали елиминаторния праг на етапа, не се допускат до следващия заключителен етап - интервю.

СМ