20
Пон, Сеп
22 Нови статии

Гранична полиция
Инструменти
Шрифт

granichna-politsiyaКонкурс за 4 свободни места в ГПУ-Свиленград е обявен със заповед на вътрешния министър Цветан Цветанов. Едната вакантна длъжност е за домакин в група „Логистика“. Търсят се още управител на склад и старши техник в „Автомобилна и инженерна техника“, като и двамата ще бъдат и водачи на автомобили. Другото свободно място е за управител на склад в „Технически и електронни средства и въоръжение“.

Общите изисквания за кандидатите са да са дееспособни физически лица, да имат само българско гражданство, да не са осъждани, привлечени като обвиняеми или подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Желаещите да заемат вакантните места трябва да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса. В депешата на Цветан Цветанов са описани и специфични изисквания към кандидатите. В заповедта са обявени и свободни места в администрацията на РДГП-Елхово, ГПУ-Болярово, ГПУ-Малко Търново и ГПУ-Елхово.

Документи се приемат в „Човешки ресурси“ към Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово. Срокът за подаването им е 30-дневен, считано от деня, следващ датата на публикуване обявлението на конкурса. Процедурата по подбора на новите кадри ще премите през три етапа – изследване на интелектуалните способности, психологично изследване и заключително интервю. Конкурсът трябва да се проведе в срок до 6 месеца от обявяването му.

СМ