Крими
Инструменти
Шрифт

29-годишен мъж от с.Левка е задържан в полицията за държане на дрога.

На 31-ви октомври в 15,50 часа в покрайнините на селото младият мъж с инициали Р. Н. е спрян за проверка от автопатрул от управлението на МВР в Свиленград. В дрехите му е открита кутийка със суха зелена листна маса с тегло 6,4 грама, реагираща на канабис. При проверка с дрегер и изследване на кръвта му не е отчетено наличие на наркотично вещество.

Мъж на 24 г. от ивайловградското с. Кондово е с полицейска мярка на задържане за съхранение на наркотик. На 30-и октомври служители от Криминална полиция са спрели за проверка лек автомобил „Форд“ между селата Свирачи и Белополяне. В колата като пътник се е возил задържаният младеж. При личния му обиск е открит полиетиленов плик с тегло около грам суха зелена листна маса, реагираща на канабис.

Под ръководството на Районна прокуратура-Ивайловград са извършени процесуално-следствени действия в дома му в с. Меден бук. Там полицаите открили опаковка с 166 канабисови семена и плик с около 30 грама канабис. Младежът е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство.