23
Вт, Юли
40 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Като истински звезди от Холивуд пред погледите на стотици близки, приятели и любопитни зяпачи дефилираха на 25 май абитуриентите от випуск 2022 на свиленградското СУ „Д-р Петър Берон“. Те ще отпразнуват завършването си в ресторант „Хестея“, а за настроението им ще се погрижи DJ Мишо Микс.

И тази година завършващите показаха бляскави тоалети и автомобили, а изборът им се отличи с изключителен стил, класа и елегантност. Голяма част от дамите по червения килим бяха заложили на дълги изискани рокли с бюстиета, голи гърбове, големи цепки. Цветовете бяха най-различни. Момичетата демонстрираха стилни прически и аксесоари. Много от тях показаха завиден тен, за който явно доста са се потрудили по солариумите.

Направи впечатление, че мъжете по нищо не отстъпваха на стилните дами. Елегантните момчета допълваха красотата на половинките си. Те бяха заложили на костюми предимно в тъмната гама. Мнозина от тях бяха заменили традиционните вратовръзки с папионки.

Не се размина и с оригиналните решения за автомобилите. Зрелостници дойдоха на бала си с ретро москвич от 70-те години на миналия век. Други пък предпочетоха лукса и пристигнаха с „Порше“. Мощният рев на моторите от „Южни братя“ вдигнаха допълнително адреналина.

6