24
Сря, Юли
35 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Конкурс за заемане на длъжността „Началник на отдел „Прием, настаняване и социални дейности“ в Транзитния център в с. Пъстрогор обявиха от Държавната агенция за бежанците. Досегашният титуляр е подал заявление за напускане и е освободен от работа, научи „Старият мост“.

Минималните изисквания, на които следва да отговарят кандидатите, са: степен на образование –магистър; професионален опит–минимум 4 години в дейности, свързани с изпълняваната длъжност; ранг -III младши. Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидата, са образованието му да съответства на професионална област съгласно Постановление No125 на МС от 24.06.2002 за класификатор на областите на висше образование и професионалните направления и да могат да работят с MS Word;MS Excel.

Размерът на основната заплата, определена за длъжността, е от 790 лв. до 2300 лв. и се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.

Конкурсът ще се състои в решаване на тест и интервю.

Документи се подават в срок до 28. 09. 2021 г. /включително/ в звеното по човешки ресурси лично или чрез пълномощник -гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза” No 114Б, от 9:00 ч. до 12:00 ч. или по електронен път на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като заявлението по чл. 17, ал. 2 от НПКПМДСл и декларацията по чл. 17, ал. 3, т. 1 от НПКПМДСл задължително се подписват от кандидатите с електронен подпис.

Около 200 души са настанени в момента в Транзитния център в с. Пъстрогор, т. е. запълнени са 2/3 от капацитета му. Всички настанени бежанци са мъже от Афганистан. Те са на свободен режим, досега няма постъпили оплаквания от граждани.

СМ