12
Пет, Апр
16 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Жител на гр. Любимец направи предложение на приятелката си, въпреки че е осъден на 4, 5 г. затвор и е поставен под домашен арест.

„Днес, 12 септември, бе за мен дълго чакан, прекрасен ден – сподели Иван Чакъров пред „Старият мост“. - Предложих на приятелката си Мариана Атанасова, която е от Стара Загора, да се омъжи за мен. Имаме 7-годишна връзка. Аз работех като охранител в дискотека в Любимец, тя – в старозагорския „Кауфланд“.

Известно време бяхме разделени под давлението на нейни близки.

Осъдиха ме на 4 години и половина затвор, защото ошамарих един таксиджия, който я беше тормозил в продължение на около 2 месеца. Сега обжалвам.

Споделям всичко с вас и вашите читатели, за да мотивираме хората и да им покажем, че въпреки всичко трябва да продължават напред и да правят хубави и желани неща. Мнозина вършат глупости и имат проблеми с органите на реда, което се отразява на връзката с любимия човек и на децата от тази връзка. Това не бива да се случва. Щом се обичате, лошите неща не могат да ви попречат.“

„Старият мост“ желае на Мариана и Иван все така да се обичат и да преодоляват заедно трудностите, да доживеят до дълбоки старини заедно, да се радват на внуци и правнуци!

СМ