24
Сря, Юли
35 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Улиците в Свиленград плувнаха във вода вследствие на проливния дъжд, който се изсипва и в момента. По асфалта текат направо реки. На места дълбочината на водата е около половин метър, до коляното. В района на Автогарата се е образувало пък истинско море и не може да се премине.

По ул. „Димитър Благоев“ към Панаира /Младежкия парк/ кола не може да преплува водите.Гаражите на хората се напълниха с вода там. Много лошо е положението при бившия Пени маркет и бензиностанция "Еко". На ул. „Граничар“ в района на едновремешните „Вторични суровини“ се е образувала цяла река. Гумите на камиончето на БКС-то там са потънали наполовина, видя екип на „Старият мост“. Някой е поставил щайги, за да не преминават хора към тази улица.На ул. "Родина" положението е трагично.

Тоалетните на хора, живеещи в приземни етажи, са избили и бълват мръсотии. Масово хора излизаха в дъжда със запретнати крачоли, за да отпушват шахтите по улиците си.

Кой и как е проектирал и построил инфраструктурата, за която се дадоха толкова пари на нашите и европейските данъкоплатци и къде е бил инвеститорският контрол, питат се свиленградчани. Те задават въпроса и за какво точно са дадени срдствата.

СМ