28
Вт, Май
17 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Фотоси на нашия репортер от визитата на Макрон в България публикувани в най-престижните медии

Редица снимки на фоторепортера на „Старият мост“ и италианската агенция „Нурфото“ Христо Русев бяха публикувани в най-престижните медии по света.

Фотосите на Русев от посещението на френския президент Еманюел Макрон в България бяха предпочетени от lesechos, Bloomberg, HelloGiggles, което е част от медийната група на списание TIME, The Huffington Post, L'OBS, Der Presse, Welt.de, Националната телвизия на Франция, AP, Getty Images, France-Presse, Actu-Orange, La-Croix, унгарски, австрийски, руски, гръцки, шведски и други световноизвестни средства за масова информация. Дори една руска медия използва снимката на краката на двете президентши – Бриджит Макрон и Десислава Радева, за анкета коя от двете е по-сексапилна.

Фотографиите на френския президент Еманюел Макрон се използлват главно за статии, свързани с първите 3 месеца от работата му на поста държавен глава. В материалите се говори за това, че популярността му върви надолу и доверието на френските граждани е спаднало с 40 % заради политиката, която води.

Интересното в случая е, че доста голяма част от изброените медии имаха свои представители, командировани от други държави, във Варна за срещата между Макрон и българските президент и премиер, но са избрали да публикуват и снимки на Христо Русев.

СМ