17
Пон, Юни
25 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Camp Golden Gate иска да покани всички ученици (на възраст от 12 до 18 год) да участват в конкурса за пълна стипендия за международен американски летен лагер.

За сезон 2017 Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипеднии за двуседмична сесия, финансирани от наши международени партньори, които подкрепят нашата образователна програма. В стипендията са включени: всички нощувки, изхранване на база All Inclusive, интерактивни курсове с преподаватели от САЩ, следобедни и вечерни занимания, една целодневна екскурзия, всички административни такси в лагера. В стипеднията не е включен транспорт до лагера, виза, джобни пари.

Условия за участие: Учениците да напишат есе на тема: Why do you want to get the Camp Golden Gate’s Scholarship? How being part of our camp’s community will help you achieve your future goals? – (Препоръчваме на учениците да посетят уеб сайта: www.campgoldengate.com , както и страниците ни в социалните мрежи, за да получат представа за Camp Golden Gate. Това ще им помогне да отговорят по-добре на темата на есето. Есето трябва да е на английски език и да е дълго приблизително една печатна страница. В горния десен ъгъл трябва да се попълнят името на училището, името на ученика, неговата възраст, имейл и/или телефон за връзка. Есето да се изпрати на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. не по-късно от 17:00ч. на 28.05.2017г. В конкурса може да участва всеки ученик на възраст от 12 до 18 год.

Имената на победителите ще бъдат обявени до 01.06.2017 в страницата на лагера ни: www.campgoldengate.com и във фейсбук страницата ни: www.facebook.com/campgoldengate/